Telefon
WhatsApp
Havza Ak Parti Ailesinde Büyük Buluşma
ilkadım

Ak Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Ak Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu ve Ak Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan toplantıya katılan herkes ile tek tek selamlaştılar.

Programın açılış konuşmasını yapan Ak Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan Ak Partinin büyük bir aile olduğunu belirterek; “Programımıza katılım ailemizin büyüklüğünü göstermekte. 2023 hedeflerimiz için gece gündüz durmadan ilçede çalınmadık kapı bırakmadan devam edeceğiz.”dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise geçmişten bu güne kadar partiye emeği geçenlere teşekkür ederek; “Kurucu ilçe başkanlığı yapmış olduğum Ak Parti inşallah 2023’de de sizlerin destekleri ile Türkiye Yüzyılı için yolumuza devam edeceğiz. Havzamızda ülkemiz ile birlikte daha da güçlü olacak.” Dedi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik içinde ilk günkü heyecan ve aşkla 2023'e yürüdüklerini söyleyerek; “ Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2002'den bu yana ülkemize nice eserler kazandırdık, milletimize hizmet aşkıyla da yola devam ediyoruz.  Bizim siyaset anlayışımızda gece gündüz çalışarak ülkemize ve milletimize büyük eserler kazandırmak, aşkla hizmet etmek var. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 2023'e giderken her zaman olduğu gibi milletimizin gönlünde sağlam bir yerimiz var ve büyük destekleriyle yol yürüyoruz. Tüm teşkilatlarımızla birlik beraberlik içinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Havza bundan önce 15 seçimde olduğundan daha fazla destekle bizim yanımızda olacak. Bu vesile ile ebediyete irtihal etmiş olan tüm teşkilat mensuplarımıza Allah’tan rahmet diliyorum.” Dedi.  

Ak Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan ise Ak Parti kadrolarının 20 yıllık çabalarının sonuçlarının alındığını ifade ederek; Türkiye o gün bulunduğu yerden bu gün fevkalade bir yere geldi. Bu yolculuk daha da güçlenerek, daha önemli aşamalara doğru yol alıyor ve yol almaya devam edecek. Türkiye bugün her yerde sözü geçen ve yardımı istenen bir ülke oldu. Bu milletimizin bize vermiş olduğu destek, hükümet, devlete sahip çıkması ile mümkün oldu. Şimdi yeniden Türkiye’nin yüzyılı başlıyor. Türkiye’nin yüz yılı basit bir slogan değil. Türkiye sizin gayretleriniz ile bu mesafeyi kat etti. İnşallah bundan sonrada ülkemiz fevkalade başarılı neticeler alacak, sadece kendisinin değil bütün mazlum milletlerin haklarını ve hukukunu savunması noktasında hepimizin katkısı olacak.” Dedi.

Toplantının son bölümünde konuşmaların ardından katılımcıların görüş ve önerileri dinlendi.

Ak Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Ak Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, Ak Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan, İl, İlçe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları yönetimleri ile önceki dönem Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ile Ak Partinin kuruluşundan bu güne ilçe teşkilatlarında farklı kademelerde aktif görev almış teşkilat mensupları katılım sağladı.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Yazarlarımız

Samsun Nöbetçi Eczaneler